به گزارش خبرگزاری حوزه، ابوالقاسم مقیمی در جلسه هماهنگی فعالیتهای قرارگاه مردمی ستاد اربعین استان با بیان اینکه تلاشهای جهادی بی سروصدایی در این قرارگاه صورت میگیرد، اظهار داشت: «قم» استان مناسبتهاست و نیاز به حضور تمامی ظرفیتهای مردمی، حوزوی و حاکمیتی در برگزاری رویدادهای مختلف مذهبی دارد.
وی با تأکید بر اینکه مسجد مقدس جمکران محور قرارگاه مردمی اربعین است، افزود: فعال شدن ظرفیتهای مردمی و مؤسسات در حوزههای مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی در کنار مسئولیت دستگاههای اجرایی، حاکمیتی و نخبگان استان، در لبیک به توصیههای مؤکد مقام معظم رهبری نسبت به رویداد عظیم اربعین ضروری است.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم با اشاره بهضرورت ارتباطگیری قرارگاه با مردم قم، تصریح کرد: رفع نیازهایی ازجمله ارسال پیامک ثبت پذیرش، راهنمای پارکینگ، توصیههای لازم و اعلام قبلی مدارک موردنیاز جهت پذیرش برای زائرین ضروری است.
مقیمی از قرار گرفتن ظرفیت سامانه راهنمای زائر در استان و نیز کیوسکهای اطلاعرسانی مستقر در میدان آستانه و مسجد مقدس جمکران برای قرارگاه مردمی اربعین خبر داد و گفت: مذاکراتی با مخابرات و اپراتورهای همراه نیز باید توسط قرارگاه صورت گیرد تا قبل از ورودیهای استان پیامک راهنمایی زائر ارسال شود.
مهدی جهانگیرزاده رئیس قرارگاه مردمی اربعین نیز در این جلسه با بیان اینکه مصلی و جمکران هردو جهت برگزاری ستاد مردمی در نظر گرفتهشده است، ابراز کرد: نیازهای زیرساختی در مسجد مقدس جمکران و مصلی وجود دارد. از نظر موقعیت مکانی و مسافت به حرم مطهر، مصلی مکان خیلی خوبی است، اما متأسفانه نسبت به مسجد مقدس جمکران، هیچ زیرساختی ندارد و با وجود کمبود زمان تا پذیرش زوار اربعین، هرچه سریعتر باید تفاهمنامه با مسجد به امضا برسد.
همچنین در این جلسه مسئولین قرارگاه مردمی ستاد اربعین استان به مواردی از قبیل نیاز به تسهیلگری مسئولان اجرایی ادارات استان، قرار گرفتن فضاهای دستگاهها بهعلاوه بقاع متبرکه جهت اسکان زائر، متمرکز شدن فعالیت فرهنگی و رفع عدم هماهنگیهای سالهای گذشته، پویش مردمی استقبال از زائرین در قم، رفع نیازهای تجهیزاتی و کانکس، رفع مشکل کانتینرهای موجود در گمرک، دریافت کد مالیاتی دستگاههای پوز و مجوز صندوق جمعآوری نذورات و همکاری صداوسیمای مرکز استان را ضروری دانستند.
نظر شما